Flere DAISY Lydbogsafspillere går online

Tegning af et smilende ansigt med hovedtelefoner med teksten online daisy i panden
07/11 - 2023

Victor Reader Stratus tager dig med til NOTA

 

Victor Reader Stratus 4 har siden juni måned 2011 været en af de mest populære DAISY Lydbogsafspillere i hele Scandinavien. Det er en velkendt enhed med de funktioner, der er brug for. Med dens taktile knapper og nemme navigation er det en DAISY enhed, der er let at gå til. Den har serviceret enormt mange læse- og synsbesværet mennesker med at opretholde selvstændighed, værdighed og givet masser af nye samtaleemner. Der er blevet læst timevis af DAISY Lydbøger rundt omkring i landet. Og det fortsætter vi med!

 

Det nye er, at vi tidligere på måneden lancerede Victor Reader Stratus 4I. En Stratus enhed som via forbindelse til et trådløst netværk kan præsentere dig for din boghylde hos NOTA og andre materialer, som du måtte have adgang til, netop gennem NOTA. Victor Reader Stratus 4I har intet CD drev og afspiller derfor ikke nye eller eksisterende CD’er. Den vil præsentere dig for en online udgave af Mine Bøger boghylden, som NOTA har og de lydbøger kan du vælge at hente ned på enheden og afspille dem.

Vi har ydermere senest lanceret Victor Reader Status 4H – en hybrid udgave, som kombinerer den velkendte Stratus 4 enhed med Stratus 4I. Det betyder at Victor Reader Stratus 4H kan det hele, så at sige: Den afspiller dine CD’er, den afspiller fra SD kort, fra USB hukommelseskort og også online – via et trådløst netværk og en NOTA konto.

 

 

DAISY Online er en ny metode, en ny teknologi om du vil, til at hente og afspille DAISY Lydbøger. Det stopper dog ikke der. Har du adgang til en af de tolv lokale nyhedsaviser, som NOTA i skrivende stund tilbyder, vil du nu hurtigere end før kunne høre dine lokale nyheder. Du kan blive præsenteret for anbefalinger og slippe for at vente på at CD’er leveres i din postkasse eller brevsprække.

 

Både Victor Reader Stratus 4I og Victor Reader Stratus 4H er i handlen nu. Er du i tvivl om hvorvidt DAISY Online  er noget for dig, kan du med fordel gennemgå vores beskrivelse og blive klogere på historien, formålet og mulighederne. Den beskrivelse finder du via følgende link https://instrulog.dk/daisyonline/.

 

Har du spørgsmål, ønsker du at afprøve en enhed, eller vil du høre mere om dine muligheder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan skrive til e-mail adressen hej@instrulog.dk eller ringe på telefonnummer 44 97 94 77, hverdage mellem 08:30 og 14:00 (13:00 om fredagen).