Rådgivning & Konsulent

 

Instrulog A/S tilbyder Rådgivning og Konsulentarbejde

 

Ud over at være en af Danmarks førende leverandører af syns- og læsehjælpemidler, tilbyder vi også professionel rådgivning og udførelse af konsulentarbejde, både til det private og til det offentlige, med afsæt i vores profession. Vi er en leverandør med mange kompetencer. Har du som Kommune, Kommunikationscenter, Forening, virksomhed eller privatperson et ønske om at blive klogere på området, kan vi tilbyde en løsning. Vi har også rig mulighed for at skræddersy en løsning til dig, hvis projektet skal kombineres på tværs af faglighed.

Vores erfaringer indenfor feltet gør at vi vil være en solid samarbejdspartner.

Vi kan eksempelvis tilbyde følgende:

 

  • Oplæg om og introduktion til hjælpemidler, med fokus på nye enheder og teknologier.
  • Rådgivning og sparring i forhold til hjælpemiddelløsninger, afprøvninger og formidling.
  • Afprøvninger, opsætninger og introduktion hos borger, på arbejdspladsen eller lignende.
  • Konsulentarbejde indenfor Orientering & Mobility og ADL.
  • Support og Konsulentarbejde til virksomheder vedrørende IT, herunder JAWS og ZoomText.
  • Fast sparring med vores ergoterapeut Pernille.

 

.. og meget mere.

 

Vi kan være en fast samarbejdspartner og tilbyder høj faglighed. Opgaver løses professionelt og på den tid det kræves for, at opgaven også løses korrekt.

Vi har fokus på jeres og borgers behov, og vi har en individuel tilgang og er fleksible.

 

Oplæg og Introduktion

Du og dine kollegaer har gavn af at kende til de forskellige syns- og læsehjælpemidler der findes, hvilken opgave de løser samt hvem der har gavn af dem. Vi tilbyder at præsentere og introducere jer til de forskellige muligheder. Det klæder jer på til at ramme den rigtige afprøvning i forhold til syns- og læsehjælpemidler.

Når vi holder oplæg om nye hjælpemidler og ny teknologi på markedet, foregår det på jeres præmisser. Et oplæg kan afholdes hos jer eller hos os, i vores lokaler i Rødovre eller Herning, alt efter hvad der passer jer bedst. Det tager typisk 30 til 60 minutter.

 

Opsætning

Vi tilbyder opsætning og installation af vores syns- og læsehjælpemidler i hele landet. Vores professionelle tilgang gør at produktet implementeres rigtigt, så borgeren får glæde af det så hurtigt som muligt. Lad os stå for implementeringen, enten for dine borgere, medarbejdere eller for dig som privatperson, så sikrer vi at det fungerer.

 

Ønsker du at høre mere om mulighederne, eller har du en konkret opgave, så tøv ikke med at kontakte vores Rådgivnings- og Konsulentansvarlige Pernille Duelund Højstrup via e-mail pernille@instrulog.dk.

Du er også velkommen til at få en uforpligtende samtale ved at ringe på telefonnummer 44 97 94 77.

 

Oplæg hjælpemidler