Victor Reader Trek opdatering

Illustration af et verdenskort til Victor Reader Trek.
30/01 - 2020

Er du så heldig at have en Victor Reader Trek? Hvis ja, så er der en ret stor opdatering klar til dig og din enhed! Læs med her.

 

I samarbejde med HumanWare Inc. har vi frigivet en opdatering til alle Victor Reader Trek enheder. Opdateringen går under navnet 2.0 og er en stor opdatering der løser specielt to ret markante udfordringer for det danske kort:

 • Annoncering af X antal skråstreger, som specielt kunne opleves på og ved motorvejsnettet.
 • At en godt andel større byer ikke figurerede som individuelle byer. Eksempelvis Hellerup, som figurerede under byen København.

Opdateringen løser ovenstående udfordringer, og vi skal huske at takke jer for jeres tålmodighed med de to problemer. Vi er glade over endelig at kunne tilbyde jer en rettelse!

 

Ud over ovenstående får du:

 • En forbedret korthåndtering: Din Victor Reader Trek forstår nu kortet meget bedre end før.
 • En større og forbedret oversigt over Interessepunkter. Dette er dog ret områdespecifikt, og gælder derfor ikke for alle, desværre.
 • Forbedret ydeevne, helt generelt.
 • Mulighed for at sætte en igangværende opdatering på pause.
 • En forbedret generering af din rejse.
 • Forbedret annoncering af egne landmærker.
 • Motorvejstilkørsel blev ofte annonceret som frakørsel.
 • Veje / lokaliteter som ikke havde et husnummer blev håndteret som forkert. Det er nu rettet.
 • Udfordringer med kardinal angivelse af retning. Er også løst.

 

Alt i alt en opdatering som løser en stor mængde udfordringer og problemer på en gang. Det er herligt! Men det er også vigtigt at læse følgende:

Samtlige rettelser og forbedringer ændre ikke på den måde du benytter din Victor Reader Trek. Du kan bruge den helt som du er vant til. Alle ovenstående ændringer og forbedringer sker i softwaren. Ydermere er det vigtigt at vide, at det nye kort til Europa fylder lidt mere end det gamle kort. Godt og vel 1 GB mere end tidligere. Det er vigtigt at vide, såfremt du har hang til at fylde din enhed med masser af data såsom DAISY Lydbøger, musikfiler, tekstfiler, optagelser og så videre. Men! Grundet forskellige omstændigheder anbefaler vi at du sørge for kun at downloade det eller de kort du får brug for – sørg eksempelvis for kun at opdatere kort over Danmark, og ikke hele Europa. Vi har meldinger og kendskab til problemer hvis der vælges at opdatere samtlige kort over landende i Europa. Rejser du ofte til lande i Europa er det også muligt at markere disse lande sammen med Danmark, men afhold dig fra at opdatere hele Europa.

 

Har du spørgsmål eller lignende hører vi altid gerne fra dig. Skriv til hej@instrulog.dk og vi sidder klar til at hjælpe dig.

God rejse.