JAWS & ZoomText 2022 Frigivet

27/10 - 2021

JAWS og ZoomText er nu blevet frigivet i en officiel version 2022 udgave

Efter en produktiv og grundig BETA proces, hvor både JAWS og ZoomText softwaren er blevet gennemgået af BETA testere, blandt andre også den danske JAWS Gruppe, er version 2022 nu endelig frigivet – og endda tidligere end forventet. Vi er enormt glade for at kunne præsentere begge udgaver.

 

JAWS 2022 og ZoomText 2022 sætter samtidigt en standard for fremtiden. Den aktuelle udvikling der sker hos Microsoft, som er resulteret i lanceringen af Windows 11, kræver til stadighed mange ressourcer og udviklingstimer. Det betyder også, at software i langt højere grad bliver opdateret end tidligere. Det ser vi med Microsoft 365, med Google Chrome og Microsoft Edge, med webapplikationer og meget andet software. Det er derfor i dag vigtigere end nogensinde at sørge for, at din tilgængelighedssoftware vedligeholdes.

 

JAWS 2022 og ZoomText 2022 byder begge på nyheder og generelle forbedringer.

Windows 11 understøttes af begge versioner, men som altid med tidlige udgaver, kan du forvente en fortsat ihærdig udvikling og mange forbedringer er allerede på vej. Samtidigt sætter JAWS 2022 og ZoomText 2022 en milepæl ved ikke at understøtte tidligere udgave end Windows 10. Det betyder derfor, at benytter du stadig Windows 7 eller Windows 8.1, bør du ikke installere 2022 udgaven på din maskine.

 

Har du licens til JAWS 2022 eller ZoomText 2022 har du muligvis allerede installeret udgaven. Har du ikke licens til de nye versioner, skal du opgradere den – kontakt dit Kommunikationcenter, din Kommune, Jobcenter eller lignende, eller os direkte, for at få assistance til opgraderingen.

Du har også mulighed for at afprøve udgaverne inden – download og installer 2022 udgaven, og du får 40 minutters fri leg per Windows Session.

 

Links til download

 

Rigtig god fornøjelse.