Vind med Instrulog

Modtag vores nyhedsbrev og Vind med Instrulog!

Det eneste du skal gøre er at modtage vores nyhedsbrev. Herved er du helt automatisk med i lodtrækningen om en præmie! Tilmed dig ved at benytte formularen herunder.

 

 

At du har chancen for at vinde en præmie er ikke den eneste grund til at modtage vores nyhedsbreve. Vi skriver simple og korte nyhedsbreve som normaltvist kun berører et emne. Det kan være en produktnyhed, nye funktioner eller andre interessante opdateringer eller viden, som vi ønsker at dele. Det kan også være gode informationer eller præsentation af nye muligheder eller tjenester som du kan gøre brug af hos os. Men husk gerne, vi holder det simpelt, og antallet af nyhedsbreve er begrænset. Vi vil rigtig gerne have at du læser med.

 

Disclaimer

Vind med Instrulog gør det en lille smule sjovere at følge os på vores rejse. Du har chancen for at vinde en præmie hver anden måned, blot ved at modtage vores nyhedsbreve. Er du tilmeldt således at du modtager vores nyhedsbrev, så er du helt automatisk med i lodtrækningen. Lodtrækning sker ved brug af en tilfældighedsgenerator. Alle personlige, tilmeldte og aktive e-mail adresse deltager automatisk i lodtrækningen. En fælles (delt) e-mail adresse vil være ugyldig. Vinderen vil blive kontakte direkte via e-mail, og der gives en svarfrist på 240 timer (ti dage), med mindre omstændigheder gør, at perioden skal forlænges, eksempelvis et automatiseret svar. Derefter vil en ny vinder blive udtrukket. Du kan maksimalt vinde en gang på et år. Præmien bestemmes på forhånd af Instrulog A/S og udvælges fra gang til gang. En præmie kan ikke ombyttes til andre varer eller penge. Præmier leveres fragtfrit til adresser i Danmark. Er du bosiddende udenfor Danmark kan præmier leveres med omkostninger som aftaltes på forhånd. Instrulog A/S forholder sig retten til enhver tid at afbryde forholdet såfremt der opstår forhindringer som ikke er beskrevet ovenfor, eller i tilfælde hvor Instrulog A/S vil have uforudsete meromkostninger.