Historie

En kort fortælling om Instrulog gennem tiden

Instrulog Rehab A/S blev grundlagt i 1977. Oprindeligt arbejdede Instrulog med produktion af elektronik samt styring af mikroprocesser til opgaver i industrien.

Instrulog Logo Gammelt

I 1980 indledte Instrulog et samarbejde med Instituttet for Blinde og Svagtseende om at udarbejde en talende terminal til de daværende mainframes. I samme forbindelse blev den amerikanske Vortrax valgt som talesyntese og tilpasset til dansk tale.

Instrulog blev i slutningen af 90’erne delt op i Instrulog Electronics A/S og Instrulog Rehab A/S, der servicerede den synshandicappede kundegruppe i Danmark, med rådgivning, hardware og software.

Leif Otterstrøm kom til virksomheden i 1980, og i 2002 overtog Leif Otterstrøm hele ejerskabet af Instrulog Rehab A/S og Instrulog Electronics A/S.

 

Den 1. maj 2011 er ScanDis A/S indtrådt som 100 procent ejer af Instrulog Rehab A/S.

 

Instrulog i dag

Instrulog A/S er i dag et af de helt store firmaer i Danmark inden for elektroniske hjælpemidler til blinde og svagsynede - herunder software, hardware og komplette løsninger.

Instrulog fungerer som leverandør for blandt andre Freedom Scientific, HumanWare, Bones og PlexTalk. Derudover fungerer Instrulog også som et videncenter - vi giver råd og vejledning til produkter og løsninger. Vi er jævnligt i kontakt med producenterne af alle vores produkter hvilket betyder at vi følger udviklingen på tæt hold og har indsigt i en del produktionen af produkter til blinde og svagsynede.

Det giver os en helt unik viden om vores produkter.

 

Instrulog Logo

Instrulog Rehab A/S ændrede officielt navn på virksomheden torsdag d. 8. november 2012 til Instrulog A/S.