Besøg Instrulog

Invitation og vejviser til Instrulog

Invitation

Vores indretning i Rødovre betyder, at vi kan tilbyde fremvisninger af alle vores produkter. Vi har et showroom hvor alle vores fantastiske løsninger og hjælpemidler står fremme, og man er meget velkommen til at komme ud og forsøge sig med disse, før en eventuel bevillingsansøgning eller et køb. Vi kan også tilbyde kommunale sagsbehandlere og andre bevillingsansvarlige, at komme på besøg for at få et indblik i vores hjælpemiddel sortiment.

Tilbuddet står åbent for alle. En lille times fremvisning og / eller gennemgang af hele vores sortiment er gratis. Ring gerne til os og hør hvad vi kan tilbyde.

 

 

Rutebeskrivelse

Instrulog A/S ligger på adressen:

Bjerringbrovej 116

DK-2610 Rødovre

Instrulog kort


Der går bus til døren.

Bus 161 har endestation ved henholdsvis Rødovre S-togsstation og Lyngby S-togsstation.

Her ud over stopper bus 161 ved Herlev Station samt Gladsaxe Trafikplads.

Kommer man fra Lyngby Station i retning mod Rødovre står man af ved stoppestedet Rådmand Billes Vej. Der er ofte automatisk tale annoncering på denne linje, men desværre ikke altid.

Når man står af bussen går man cirka 40 - 50 meter tilbage i bussens køreretning, til man støder på den første indkørsel på venstre hånd. Indkørslen er markeret med brosten. Det er indkørslen til Instrulog og en række andre virksomheder.

 

Kommer man fra Rødovre i retning mod Lyngby, skal man ligeledes af ved Rådmand Billes Vej. Her går man cirka 25 meter tilbage mod bussens køreretning, til man støder på en indkørsel med brosten. Kryds indkørslen med brosten. Herefter krydser man vejen, som bussen kører på, og man er så på indkørslen til Instrulog, ligefrem.

 

Derefter går man op af indkørslen og går til venstre så snart man kan. Man står nu på en parkeringsplads med bygningen, hvor Instrulog har kontorer på højre hånd. Gå cirka 30 meter frem til et cykelskur og find så døren i bygningen, som er placeret på højre hånd, cirka 3 meter fra cykelskuret. Det er en dobbelt glasdør hvor Instrulog's dør er den til venstre.

Hver opmærksom på at der er automatisk døråbner, og at døren åbner ind af. Man står nu i en forhal, hvor Instrulog ligger på venstre hånd. Også her er der en indgangsdør som automatisk åbner ud af.