ZoomText 11.0 er frigivet!

Du kan nu downloade og installere ZoomText 11.0 på dansk!
ZoomText 11.0 er frigivet!

Billede af ZoomText box pakke.

Publiceret 17/3-2017

 

Vi er rigtig glade for at kunne løfte sløret for ZoomText 11.0 på dansk!

 

Den nye ZoomText version er en stor opdatering der byder på mange ændringer. Det er derfor en god idé at være opmærksom på den information du får efter installation af programmet. Ud over at programmet har fået nyt design er der ændret på en håndfuld genveje. Du får automatisk overblik over genvejsændringerne efter installation af ZoomText 11.0.

 

-- Link til download --

 

Har du ikke licens til ZoomText 11.0 kan du bestille en direkte her fra vores hjemmeside. Husk at angive dit serienummer, så sørger vi for at du får adgang til

 

ZoomText 11.0 byder på rigtig mange spændende forbedringer. Et lille udpluk kommer her:

  • Ny forbedret brugergrænseflade - ZoomText 11.0 har fået et nyt og forbedret visuelt layout som giver adgang til de forskellige funktioner langt hurtigere, samtidigt med at du har mere fleksibilitet.
  • Nye genvejskombinationer - Vær ikke nervøs for de nye tastekombinationer som ZoomText 11.0 bringer med sig. De er nemme at lære og du får dem hurtigt mellem fingrene.
  • Hurtigt overblik - Få hurtigt overblikket ved at springe til og fra 1x zoom ved tryk på en knap!
  • Ny læsefunktion - ZoomText kan præsentere en samlet AppReader. Læsning er blevet hurtigere og mere fleksiblet, og du skal kun forholde dig til ét værktøj.

... og mange mange flere!

 

Rigtig god fornøjelse.