Stream II - Stor opdatering

Det er med stor fornøjelse vi i dag kan introducere den nye opdatering til HumanWares Victor Reader Stream II.

Publiceret 22/9-2014

 

Kære Alle

 

Den nye version er klar til download enten direkte til afspilleren, såfremt denne er tilkoblet et trådløst netværk, eller download via dette link.

Den nye opdatering version 4.4.8 indeholder spændende nyheder som udvider online funktionaliteten på din Stream II.

 

På online bogreolen, som du går til via tryk på online tasten, finder du nu den nye funktion som vi tidligere har reklameret for, nemlig podcast funktionen.

 

Podcast:

Podcasts er en måde at abonnere på lyd og/eller TV udsendelser der er blevet lagt ud på nettet. Det kan være tilbagevendende radio eller TV udsendelser fra for eksempel Danmarks Radio, der efter at udsendelsen er blevet sendt, bliver lagt ud på nettet, og som du så løbende abonnerer på. Hver gang der ligges et nyt podcast ud bliver den automatisk hentet ned på din Stream II, såfremt du abonnerer på podcastet, vel at mærke. Men et podcast kan også være en udsendelse der kun findes på nettet. Det drejer sig for eksempel om rent blindeorienterede podcasts (disse er som hovedregel på engelsk), eller det kan være teknologi podcasts. Det er blot at gå i gang med at udforske. Bemærk at podcastene du abonnerer på ligges i den interne hukommelse som kun har omkring 2 GB ledig plads. Downloader du video podcasts fylder de en hel del. Du kan dog overføre podcasts du ønsker at gemme til dit SD-kort. På bogreolen finder du nu som minimum Internet Radio, Referencer og Podcast.

 

På podcast bogreolen kan du søge efter podcasts, enten ved at Gå Til podcast og herefter naviger til Tilføj Podcast Feed. I den følgende menu kan du vælge at søge efter podcast på en række forskellige måder:

  • Søgning efter titel - her kan du fritekstsøge efter podcasts.
  • Kategorisøgning - her kan du søge i blandt mange forskellige kategorier. Bemærk venligst at disse er på engelsk.
  • HumanWare Foreslåede spillelister - her kan du abonnere på en række forskellige danske podcast af almen interesse inden for politik, teknologi, forskellige musikgenre og børneprogrammer.

 

For at abonnere på et podcast, tryk på Bekræft når du står på det podcast som du ønsker at abonnere på.

 

Som udgangspunkt hentes de 3 seneste podcasts. Dette kan dog ændres i menuen podcast under online menuerne, på tast 7. Når der efterfølgende hentes et nyt podcast, slettes de sidste i rækken, så du hele tiden kun har de 3 nyeste udsendelser.

 

Du kan læse mere i brugervejledningen om hvordan du anvender podcast mulighederne i din Stream II.

 

Referencer:

Du kan nu søge på Wikipedia og Wiktionary og gemme de artikler du ønsker permanent på din Stream II, enten i den interne hukommelse eller ved at overfører artiklen til SD-kortet.

 

Du kan finde Referencer som en af boghylderne på online delen af din Stream II.

 

Få hurtigere overblik over status på din Stream II:

Ved at trykke og holde Bekræft tasten (det er knappen til højre for 0), får du nu information om batteristatus samt om din Stream II er ved at hente podcast i baggrunden. Desuden får du når du trykker på online tasten straks information om, hvis du befinder dig i flytilstand.

 

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med den nye opdatering.