SmartVision opdatering

Så er vi klar med en ny opdatering til SmartVision og SmartVision Plus!

Publiceret 5/7-2015

 

I fredags, den 3/7-2015, frigav vi en ny opdatering til SmartVision og SmartVision Plus. Den nye opdatering løser det omtalte email problem, som altså efter installation af opdateringen er elimineret.

 

Derudover indeholder opdateringen flere forskellige forbedringer og rettelser i oversættelsen til Dansk, Svensk og Norsk. Opdateringen ændre også på den nødvendige hukommelse der skal være på smartphonen førend du kan gennemføre en opdatering samt at følgende genvej nu faktisk ændre på ringetone lydniveauet: Tryk og hold på # (Firkant) efterfulgt af Lydstyrke op eller Lydstyrke ned.

 

Ydermere har KAPTEN GPS, Beskeder og Kontakter applikationerne gennemgået forskellige forbedringer.

 

Hvordan opgraderer jeg til den nye version?

Det anbefales at have en aktiv forbindelse til et trådløst netværk samt din smartphone tilkoblet en strømforsyning. Gør herefter følgende:

  1. Naviger til Indstillinger applikationen - Benyt eventuelt stemmekommandoen "Start applikationen Indstillinger", eller PIL NED.
  2. Naviger til elementet Om Telefonen - Benyt stemmekommando "Om telefonen" eller PIL NED.
  3. Gå til elementet Systemopdateringer.
  4. SmartVision samt SmartVision Plus tjekker automatisk for nye opdateringer. Såfremt du ikke allerede har opdateret vil du blive præsenteret for den nye version 1826-3578. Vælg elementet Hent.
  5. Din smartphone begynder at hente den nye opdatering som også vil blive installeret automatisk. Det anbefales ikke at benytte SmartVision og SmartVision Plus mens processen er i gang.

 

Har du spørgsmål eller lignende er du som altid meget velkommen. Læs gerne mere om telefonerne via dette link.