Ny Focus Blue Firmware

Focus 14, 40 og 80 Blue firmware med TÆND 1 – 2 - 3 funktion til skift mellem USB og Bluetooth forbindelser.

Freedom Scientific har netop udgivet en firmware opdatering til deres Focus Blue punktdisplays som giver dig hurtig adgang til at skifte mellem en USB og en aktiv Bluetooth forbindelse.

Har du for eksempel tilsluttet sit Focus display til en computer med USB og samtidig en aktiv Bluetooth forbindelse til en iPhone kan man med TÆND knappen efterfulgt af punkt 1 – 2 – 3 samtidig, skifte mellem de to forbindelser.

Du skal sikre dig at dit punktdisplay er tændt inden du tilslutter USB forbindelsen da Bluetooth ellers ikke er slået til ved mindre du rent faktisk har tændt for displayet. Efter at have tændt displayet forbinder du usb stikket så du har en aktiv forbindelse til din computer.

Sørg for at du har lavet en forbindelse mellem din iPhone eller anden Bluetooth enhed og dit Focus display, og at forbindelsen er aktiv.

Efter at have etableret USB forbindelsen til computeren, tryk kortvarigt på TÆND/SLUK knappen og dit display viser informationerne om dit Focus display, efterfulgt af versionsnummeret på firmwaren og batteristatus. Tryk punkt 1 – 2 – 3 og hvis du har en aktiv Bluetooth forbindelse skiftes der nu til enheden med Bluetooth forbindelsen.

For at skifte tilbage til USB forbindelsen trykkes igen kortvarigt på TÆND/SLUK knappen på Focus displayet efterfulgt af 1 – 2 – 3 og du er nu tilbage på din computer via USB.

 

Installation af firmwaren til dit Focus display:

NB.: Bemærk at denne firmware kun virker til Focus 14 Blue, Focus 40 Blue udgaven fra 2012 eller senere samt Focus 80 Blue. Således vil denne firmware ikke fungere på Focus 40 Blue Classic (displayet med lynhjulene). Forsøg på at installerer denne firmware på Focus 40 Blue Classic kan medfører at displayet bliver beskadiget!

 

Download firmwaren her (.ZIP fil).

 

Tilslut dit Focus display til computeren og sikre dig at USB driveren er installeret. Skulle du allerede have en aktiv forbindelse er alt helt i orden.

Find den downloadede driver (.ZIP fil) der mindst skal have versionsnummeret 5.71 og kør .EXE filen.

Du vil blive guidet gennem installationen der kun tager få sekunder. Du får at vide når installationen er færdig. Tjek på dit display at versionsnummeret nu er mindst 5.71 og du er nu klar til at anvende den nye TÆND 1 – 2 – 3 funktion.