JAWS og ZoomText opdateringer

Vi har frigivet opdateringer til begge programmer!

Publiceret 13/3-2019

 

Vi har i dag frigivet opdateringer til både skærmlæserprogrammet JAWS og skærmforstørrelsesprogrammet ZoomText.

 

JAWS

Opdateringen er til JAWS version 2019, og den fulde udgave hedder JAWS 2019.1903.9.400. Opdateringen indeholder forskellige forbedringer og en helt ny funktion - PictureSmart - som dog indtil videre er begrænset til engelske JAWS udgaver. Du finder en komplet beskrivelse af forbedringerne i Nyheder og Funktioner dokumentet, samme sted hvor du downloader JAWS. Har du JAWS 2019 installeret vil du automatisk få besked om den nye opdatering næste gang du starter JAWS.

 

ZoomText

Vi frigiver også en opdatering til ZoomText version 2019! Forskellige forbedringer får du med den nye version, som har fået navnet ZoomText 2019.1903.19.400. Opdateringen indeholder blandt andet rettelser til Kontrol af brugerkonti, rettelser til Outlook samt visuelle forbedringer. Opdateringen kan du downloade via dette link. Har du ZoomText 2019 installeret vil du automatisk få besked om den nye opdatering næste gang du starter programmet.

 

 

Begge opdateringer er tilgængelige for alle der har licens til version 2019 og senere. Har du ikke licens til denne version kan du stadig downloade og installere programmerne, de vil blot opererer i 40 minutters demo udgaver. Har du brug for assistance i forhold til opgraderinger af din eksisterende licens er du meget velkommen til at skrive til os på hej@instrulog.dk. Husk altid at notere dit serienummer.