DAISY Online på din Stream II!

En ny opdatering til Stream II er klar, blandt andet med understøttese af DAISY Online!
DAISY Online på din Stream II!

Billede af Stream II.

Publiceret 8/12-2015

 

En ny firmware opdatering til Stream II er i dag blevet frigivet. Opdateringen, der er version 4.6, kan du hente automatisk hvis du har en aktiv trådløs internet forbindelse. Alternativ kan du benytte HumanWare Companion programmet eller hente selve opdateringsfilen via dette link.

 

Version 4.6 tilbyder ekstra funktioner og rettelser til din Stream II. Vi er specielt meget glade for at kunne løfte sløret for, at DAISY Online nu er tilgængeligt i Danmark! Det betyder at du med din Stream II har mulighed for at downloade DAISY bøger fra NOTA, direkte via et trådløst netværk. Angiv dine login oplysninger til NOTA i DAISY Online universet på din Stream II og du er i gang.

 

Læs meget mere i dokumentet som du finder her.

 

Ud over DAISY Online byder den nye opdatering også på følgende:

  • Mulighed for at optage radio - Har du før siddet i en situation hvor du lyttede til en radio station og din yndlingssang blev afspillet? Eller lyttet til et radio program hvor samtalen gik på noget interessant, du har ville spille for andre? Med den nye optage funktion får du muligheden for lige præcis at optage lydsekvenser af radio stationen du lytter til, med et enkelt tryk på optag tasten.
  • Forbedret Wikipedia og Wiktionary funktionalitet - Supporterer nu søgeresultater i mere end én artikel.
  • Nemmere at flytte eller fjerne podcast - Så får du mere plads på den interne hukommelse, ved enten at flytte et eller flere podcast til dit SD kort, eller alternativ slette dem.
  • Opdateret dansk brugervejledning - Med nye beskrivelser og rettelse af diverse taste- og skrivefejl.
  • Diverse oversættelses forbedringer - For en mere brugervenlig oplevelse.

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med den nye Stream II opdatering.