Prøv OrCam i Odense

Mød os og prøv OrCam!

Publiceret 12/3-2018

 

Nu har du muligheden for at komme og møde os og prøve OrCam.

Foreningen Nedsatsyn.dk gentager deres succes med afholdelse af Inspirationsaften i Odense tirsdag d. 20. marts. Alle der har interesse er meget velkommen, og det er ganske gratis. Du skal blot sørge for at tilmelde dig. Det kan du gøre på e-mail tilmelding.nedsatsyn@gmail.com, senest d. 18. marts 2018

 

Inspirationsaften afholdes i Odense - nærmere bestemt Borgernes Hus lokale 3.6 i Odense, som ligger ved siden af Odense Banegård. Det foregår fra klokken 17:00 til 20:00.

 

Her vil vi præsentere OrCam og give dig muligheden for selv at prøve dem. Fundraisingvirksomheden AllEars (tidligere Telehandelshuset) er også på agendaen.

 

Spørgsmål skal du rette til foreningen Nedsatsyn.dk - ring eller send en SMS på telefonnummer 23 36 67 98, eller send en e-mail på nedsatsyn@gmail.com.

 

Og skynd dig, der er begrænset pladser! Har du ikke mulighed for at deltage d. 20. marts, bor du på Fyn og vil du gerne prøve OrCam? Så tag kontakt til Kommunikation og Velfærdsteknologi og lav en aftale med dem - de afprøver gerne OrCam sammen med dig. Du finder kontaktinformationer via dette link.

 

Vi glæder os til at se dig!