IKT og HOT-Messen

Messe-tiden nærmer sig med hastige skridt - her følger en lille teaser

Publiceret 12/8-2014

 

IKT-Messen

IKT-Messen 2014 foregår vanen tro på Hotel Nyborg Strand i dagene tirsdag d. 2. september til onsdag d. 3. september. Instrulog vil være til stede med en stand - vi står klar til at guide dig gennem vores sortiment, hjælpe dig med alverdens spørgsmål og være med til at skabe en god messe.

Vi har masser af spændende ting at vise frem, og selvfølgelig med at par overraskelser i ærmet! Mere om dette i vores kommende nyhedsbrev.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her: LINK FJERNET 25/9-2015

 

HOT-Messen

En ny messe har set dagens lys - Hjælpemiddel- og Teknologi Messe for blinde og svagsynede. Messen finder sted på Fuglsangcenteret i Fredericia lørdag d. 20. september mellem klokken 10:00 og 17:00, og alle er velkommende: blinde og svagsynede, pårørende, fagfolk og andre der ellers blot skulle være interesseret i hjælpemidler. Formålet er at fremvise de nyeste og bedste hjælpemidler til blinde og svagtseende, og vi vil være en del af udstillerne på messedagen. Der ud over vil der være foredrag, og Dansk Blindesamfunds Thorkild Olesen står for velkomsttalen.

HOT-messen er ganske gratis, og du bydes endda på en sandwich til frokost og eftermiddagskaffe. Det kræver blot at du tilmelder dig hurtigst muligt! Tilmelding skal ske til rptilmelding@gmail.com.

 

Du kan læse meget mere om HOT-Messen her: LINK FJERNET 25/9-2015