Tak for besøget på IKT-Messen

2015.
Tak for besøget på IKT-Messen

Billede fra vores stand på IKT-Messen 2015.

Publiceret 4/9-2015


Vi vil gerne takke alle jer der fandt vej til vores stand på IKT-Messen i år.


Vi var rigtig godt besøgt og fik talt om mange ting, både nyheder men også om vores generelle produkter og serviceydelser.

 

Vi fremviste en ny BETA version af MAGic 13.0 (LINK FJERNET 6/1-2017) til Windows 10 som havde en ny feature der hedder Animation. En feature som gør det flydende at arbejde mellem de forskellige zoom niveauer.

 

Vi havde også vores nye simple Eye-Pal Ace Plus med, en læsemaskine med 10” skærm og en masse spændende funktioner. Den har et indbygget batteri, er transportabel og læser trykt tekst med et enkelt tryk!

 

Derudover fremviste vi også vores SmartVision (LINK FJERNET 6/1-2017) telefon. Der var utrolig stor interesse for at se telefonen og nærmere om den. Vi håber alle fik den mulighed - hvis ikke, så tag kontakt til os og hør om dine muligheder.

 

Vores nye bærbare CCTV'er, TOPAZ PHD, blev der også kigget nærmere på. Det er et sammenklappeligt CCTV som fåes i en 12" og 15" udgave. Begge har indbygget batteri og den store vejer kun 4,5 kg.!

 

Ikke mindst fik I alle hilst på Flemming som er den nye mand i Instrulog. Vi vil om kort tid udsende et nyhedsbrev med flere informationer, hvor Flemming også vil præsentere sig selv.

 

Alt i alt et par rigtig gode dage. Endnu engang stor tak til alle jer der deltog. Vi håber I fik en masse konstruktivt ud af dette års IKT-messe.


På gensyn næste år.

 

Lidt om IKT-Messen:

IKT-Messens formål er at udbrede kendskab og den nyeste viden på området for informations- og kommunikationsteknologi til mennesker med funktionsnedsættelse. IKT-Messen besøges af mange forskellige fagfolk, herunder Specialkonsulenter, undervisere, specialpædagoger, ergoterapeuter, teamledere, sagsbehandlere og mange flere.

Du kan læse meget mere om IKT-Messen på Instituttet for Blinde og Svagsynede via dette link (LINK FJERNET).