WEBSHOP

Vi er glade og stole over at kunne præsentere en kæmpe nyhed på instrulog.dk, siden vi lancerede den nye hjemmeside!
WEBSHOP

Illustration af webshoppen

Det er nu et år siden vi åbnede op for vores nye hjemmeside, som bød på et helt nyt design og en masse forbedringer. Mangt og meget er hændt siden lanceringen, og vi er meget tilfredse med resultatet. Det stopper dog ikke her, langt fra!

 

Vi har valgt at give alle jer brugere noget ekstra. En webshop. En webshop med alle vores hjælpemidler, produkter og accessories. En webshop der er åben 24 timer i døgnet.

 

Det gør det ekstra nemt og bekvemt for dig at bestille og købe det hjælpemiddel eller det produkt du har brug for. Du er meget enkelt - find produktet du ønsker at købe, læg det i kurven og følg bestillingsprocessen. Du vælger frit mellem direkte levering til din hoveddør eller din arbejdsplads, eller du kan såmænd vælge at afhente produktet i åbningstiden. Er du interesseret i software men undgår helst installations medier? Ikke et problem. Vælg afhentning og vi sender dig et link samt de fornødne aktiveringskoder.

Betalingen klares via de gængse betalingskort.

 

Webshoppen er et bedre alternativ til de, der allerede ved hvad de har brug for. For jer der stadig er i tvivl er man altid meget velkommen til at besøge os for at afprøve det eller de hjælpemidler, der kan være til hjælp.

Ring til os og få en snak - vi vil guide dig og komme med anbefalinger.

 

Webshoppen finder du her under /Produkter.