Morten i praktik

- Uge 43 var ikke en helt normal uge på Bjerringbrovej.

Vi havde den fornemme mulighed at byde Morten Reimer Sørensen velkommen indenfor i hele uge 43 som praktikant.

 

Morten,16 år og går i 9. klasse i folkeskolen, valgte at benytte sin obligatoriske praktikuge hos os. Morten er selv meget interesseret i IT og derfor var Instrulog A/S et nærliggende valg. Det var en meget lærerig uge for os alle, og ikke mindst Morten som her uddyber:

 

"I denne uge (uge 43) har jeg været i praktik hos Instrulog A/S. Til hverdag går jeg i 9. Klasse på Sankt Annæ Skole på Amager. Da jeg er meget interesseret i IT og teknologi kontaktede jeg Instrulog for at høre om jeg kunne komme i praktik. I løbet af ugen har jeg bl.a fået en gennemgang af de forskellige produkter som Instrulog sælger, og har fået små opgaver, der har givet mig et bedre indblik i hvordan dagligdagen fungerer. Der var lagt et godt program hver dag i hele ugen, og hvis der var noget jeg var i tvivl om kunne jeg bare spørge. Stemningen var meget afslappet og venlig, og jeg har følt mig godt tilpas lige fra starten. Hvis man har interessen kan Instrulog anbefales som praktiksted. Efter denne uge kan jeg sagtens se mig selv blive uddannet og få et job i denne branche.

Til sidst vil jeg gerne takke Jesper, Johannes og Michael for et rigtig godt, hyggeligt og lærerigt praktikforløb.

________________________________

 

Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke Morten for en hyggelig uge, og ønsker dig al held og lykke i fremtiden.