Opgradér Windows XP

Er du Windows XP bruger? Se her.
Opgradér Windows XP

Det velkendte XP baggrundsbillede - en grøn eng, blå himmel og enkelte skyer.

Publiceret 19/6-2014

 

Den 8. april i år stoppede Microsoft med at udsende flere opdateringer til Windows XP, hvilket har resulteret i mulige sikkerhedsproblemer for dem, der stadig benytter dette trods alt 13 år gamle, men gode, styresystem. Spørgsmålene er mange, men der er ikke tvivl om at det er værd i det mindste at overveje, at skifte til et alternativ.

Et andet argument kunne være, at NETS som står for NemID løsningen til det offentlige og bankerne, ikke har en løsning klar for Windows XP brugere, før deres JavaScript-udgave er klar (en ny og anderledes udgave end den aktuelle). Digitaliseringsstyrelsen, der arbejder sammen med NETS, vurderer stadig at deadline for den nye udgave den 1. juli bliver en realitet.

 

Hvor om alting er, så kunne tiden være til at overveje nye veje. Om alternativet hedder Windows 7, Windows 8.1 eller noget helt andet er ikke umiddelbart til at sige. Hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller lignende, er det bare om at kontakte os. Vi er behjælpelige om end det omhandler spørgsmål eller ønsket om ny computer, eller blot en opgradering fra Windows XP til 7 eller 8.1.

 

Ring eller skriv til os, så finder vi sammen en passende løsning.