GLS Pakke Shop

En ekstra service er landet hos Instrulog
GLS Pakke Shop

GLS Pakke Shop Logo

Publiceret 17/1-2014

De fleste har benyttet sig af det, nogen har hørt om det og nogen har aldrig stiftet bekendtskab med GLS Pakke Shop. Det er dog intet mindre end en helt ny service som vi fra og med i dag tilbyder alle vores kunder!

 

GLS Pakke Shop er en fællesbetegnelse for over 850 bemandede butikker rundt omkring i hele Danmark som modtager og leverer pakker. Pakker kan sendes til og fra en GLS Pakke Shop hvor der altid vil stå en service-medarbejder klar til at hjælpe dig. GLS Pakke Shop vil som regel være tilknyttet den lokale købmand, tankstation eller anden veletableret forretning, hvor du som kunde kan afhente dine pakker uden besvær. Vi har integreret muligheden for at få leveret bestillinger via instrulog.dk til en GLS Pakke Shop nær dig eller din arbejdsplads. Det er selvfølgelig også muligt at få leveret bestillinger til en GLS Pakke Shop når du ringer til os.

 

Ønsker du levering til en GLS Pakke Shop når du ringer til os og bestiller et produkt, er det en fordel allerede inden opkaldet at udvælge sig en Pakke Shop. Du finder en liste med samtlige GLS Pakke Shops i dette Excel-dokument.

Når du bestiller varer direkte gennem vores hjemmeside bliver du præsenteret for muligheden GLS Pakke Shop. Her finder du de fem nærmeste i byen og en liste over samtlige Pakke Shops i Danmark, fordelt efter postnummer.

 

Vi tilbyder stadig levering til din hoveddøre med PostDanmark. Bor du i nærheden eller har du mulighed for at komme forbi os, kan det selvfølgelig arrangeres. Vores udstillingslokale byder på masser af inspiration.