iOS Training Bundle

Undervisningsmateriale til iOS platformen i DAISY format.

Pris inkl. moms: 4.000,00 kr

HMI-nr.: 100895

 

Freedom Scientifics Training Bundle serie består af undervisningsmateriale der er produceret af Freedom Scientifics egen Undervisningsafdeling. Materialet er designet både til dig der er ny med faget, men også til dig der er interesseret eller har behov for genopfriskning. Materialerne leveres på et SD kort og findes i DAISY format, så du meget nemt kan navigere i den strukturerede niveauopdeling. Fordelen herfor er også at du kan sidde i ro og mag foran din computer eller anden enhed, mens du for eksempel med din Stream II eller PlexTalk Pocket lytter til undervisningen. Du sætter helt selv tempoet og materialet er lavet som en-til-en undervisning. Bemærk venligst: Undervisningsmaterialet er på engelsk og er ret omfattende, hvorfor det er nødvendigt med et vist kendskab til det engelske sprog.

 

iOS Training Bundle består af over 10 timers iOS undervisning. Undervisningsmaterialet giver dig mulighed for at lære iOS platformen som helhed sammen med VoiceOver. Du lærer at tage fuld kontrol over VoiceOver på din Apple enhed og materialet kæder dig på til mange forskellige udfordringer.

 

Undervisningsmaterialet vil blandt andet lærer dig om følgende:

  • VoiceOver and iOS Settings
  • Using Siri
  • Using iCloud and iTunes
  • Using a traditional BlueTooth keyboard or refreshable Braille display
  • Music, iTunes and the App Store
  • Using built-in apps like Calendar, Contacts, Messages, Mail and Safari

 

Du vil også lære de helt grundlæggende iOS funktionaliteter og selvfølgelig blive introduceret til touch verdenen.

 

I download sektionen her på siden kan du finde en meget detaljeret beskrivelse af emnerne samt finde et 9 minutters eksempel på materialet.

 

Få den fulde undervisningsbeskrivelse via dette link, hvor du også finder en FAQ.