ONYX XL HD 22"

HMI-nr.: 86884 - Helt unikt tilbud!

Pris inkl. moms: 9.400,00 kr

HMI-nr.: 86884

 

ONYX XL HD 22" til en superskarp pris!

 

Denne enhed er på tilbud da den har været udlånt til forskellige Kommunikationscentre, og har derved været brugt til forskellige afprøvninger. Vi har testet og klargjort den, så den næsten er så god som ny. Du får ved køb af dette tilbud en ONYX XL HD 22" enhed inklusiv fjernbetjening. Bemærk venligst at der ikke følger rullekuffert med.

Du får derudover selvfølgelig to års reklamationsret.

 

Herunder finder du beskrivelsen af ONYX XL HD 22":

 

ONYX XL HD er et transportabelt CCTV. Med ONYX XL HD har du derfor fri adgang til forstørrelse og kontrast hvorend du er. Med den medfølgende ONYX Rullekuffert kan ONYX XL HD pakkes ned og tages med hjem til familien, til studiet eller mødet på din arbejdsplads.

ONYX XL HD er genial til dig der har brug for forstørrelse flere steder end blot der hjemme eller på arbejdet. Da enheden kun vejer 6,7 kilogram og leveres i rullekuffert kan du nemt transportere den rundt med dig. Den leverer forstørrelse helt op til 118x og med auto fokus behøver du ikke koncentrere dig om skarpheden. ONYX XL HD giver et perfekt billede i HD kvalitet, og farver står flot. Du har tilmed hele 33 forskellige kontraster at vælge i mellem!

 

ONYX XL HD har en masse gode funktioner, for eksempel kan nævnes: Individuelle indstillinger for om du læser et dokument, bruger enheden som spejl eller ser på distancen, for eksempel på en tavle. Læselinjer og læsemasker for mere komfortabel læsning. Frys billede funktion og mulighed for at rotere billedet 90 grader.

 

Du styrer ONYX XL HD via den medfølgende fjernbetjening. Her har du adgang til alle funktioner trådløst og med fine og store taktile knapper. Et medfølgende anker kan benyttes til at sørge for fjernbetjeningen ikke forsvinder.

 

Enheden har hele 41,6 centimeter arbejdsplads under kameraet. Det giver dig frirum til at arbejde med tekst, håndarbejde eller familiebillederne. Kameraet kan drejes hvorhen du skulle ønske, i tre forskellige retninger.

 

 

Fremhævede punkter:

  • Masser af arbejdsplads under kameraet
  • Mange forskellige kontraster til forskellige behov
  • Transportabel med stor skærm