ONYX XL 22"

Alt-i-en CCTV'et du kan tage med dig!

HMI-nr.: 79910

 

Du sparer i alt: 9.500 kr. inklusiv moms.

 

Bemærk: 22" stor skærm

ONYX XL er et transportabelt CCTV med den unikke mulighed, at du med lethed kan tage det med dig hvorend du skal. ONYX forener kameraet og skærmen i en simpel løsning, der ud over at være kompakt, også giver dig frihed til at læse der hjemme, i skolen, på arbejdet eller i sommerhuset. Det er let at pakke ned i den medfølgende rullekuffert og kræver kun at du tilslutter strøm. Resten klarer du med den medfølgende fjernbetjening.

 

ONYX XL er et redskab der kan benyttes af mange. Er du studerende, så er ONYX XL værd at overveje. Ikke nok med at du kan have det med dig overalt, så kan det benyttes i et klasseværelse hvor du har brug for at se hvad der sker på tavlen. Du drejer kameraet mod tavlen og benytter zoom-funktionen via fjernbetjeningen til at tilpasse størrelsen. Når du vender tilbage til dit papir eller bog foran dig, vil ONYX XL automatisk vende tilbage til dine indstillinger du havde før.

Også kameraets meget fleksible funktioner gør brugen af ONYX XL nemt. Du kan dreje og rotere kameraet hele 350 grader rundt. Skærmen kan tiltes og løftes eller sænkes i en passende position.

 

ONYX XL er også et hjælpemiddel der kan benyttes af andre end studerende. Du kan bruge det i dit hjem og tage det med på arbejdet. Med omkring 45 centimeters arbejdshøjde under kameraet har du nok at se til!

Med ONYX XL får du basalt set tre forstørrelses muligheder - distance, dokument og selvportræt.

 

Fremhævede punkter:

  • Nem at have med sig - overalt
  • Auto fokus og lås fokus
  • 5 forskellige kontraster
  • 19", 22" eller 24" skærm