BuzzClip

Opdag og naviger uden om objekter med den helt nye BuzzClip!

Pris inkl. moms: 2.931,25 kr

HMI-nr.: 109681

 

Har du oplevet at støde ind i ting? Eller er du nervøs for at komme til det?

 

Du bør overveje BuzzClip! BuzzClip er en lille, smart og diskret sensor som du monterer på dit tøj, eksempelvis på din t-shirt. BuzzClip monteres, så den "ser" fremad, hvilket gør den i stand til at opdage de fysiske objekter som dukker op foran dig. Det kan eksempelvis være stole, træer, skilte eller måske blot andre mennesker.

 

BuzzClip er kort sagt et bærbart mobility redskab. Du bruger BuzzClip til navigation, både indendørs og udendørs. Selve enheden vejer blot 39 gram, og består af to dele - en øvre og en nedre del. Den øvre del består af en sensor der fungerer ved, at den sender ultralyd i sensorens retning, og forhindringer forude vil blive afsløret ved hjælp af vibrationer ind mod din krop. På den måde - via vibrationer - bliver du informeret om objekter foran dig, og kan tilrette din navigation derefter. På den øvre del af BuzzClip finder du to knapper - en Tænd / Sluk knap og en Tilstands knap.

 

BuzzClip monteret på T-Shirt

 

BuzzClip kan du sætte på dit tøj (uden brug af sikkerhedsnåle eller lignende, der kan ødelægge tøjet), og du bestemmer selv om den skal pege fremad, til højre eller til venstre, ved enten at placere BuzzClip foran dig, eller på et af dine ærmer. Du kan også sagtens montere BuzzClip på eksempelvis en lomme, på et bælte eller på vintertøjet.

 

Når du nærmer dig et objekt som BuzzClip registrerer, vil du blive informeret ved hjælp af vibrationer. Din BuzzClip vil vibrere, så du på forhånd ved at der er et objekt foran dig. BuzzClip kan du indstille til at fungere i tre forskellige tilstande - 1-meter tilstand, 2-meter tilstand samt en 3-meter tilstand. 1 og 2 meter tilstanden bruges normalt indendørs, og 3-meter tilstanden udendørs. Vi anbefaler at du prøver dig frem!

 

BuzzClip Illustration af felt DK

 

Som udgangspunkt vil din BuzzClip registrere objekter der befinder sig i hoved- og brysthøjde. Alt efter tilstand og placering på din krop kan du opnå beskyttelse fra hovedet og ned til dine ankler. Bredden vil svare til begge dine skuldre. BuzzClip er designet udelukkende til at nedsætte din risiko for at støde ind i objekter.

 

Bemærk venligst: Det er vigtigt for os at påpege, at BuzzClip ikke er en erstatning for din hvide stok, men et tilbehør. I den forbindelse kan vi ydermere anbefale, at tilkøbe BuzzClip Cane Mount.

 

Dansk brugervejledning udleveres ved køb af BuzzClip.

 

Tekniske specifikationer:

BuzzClip er i sig selv ikke vanvittig avanceret. Den vejer blot 39 gram, og fylder ikke meget mere end du kan have den i knyttet hånd. Du kan forvente 10 timers brug på en opladning, og du kan endda bruge den i miljøer ned til minus 30 grader. Der er en micro USB port i enheden, som benyttes til opladning. Sensoren fungerer ved at sende ultralyd afsted, hvilket betyder at den faktisk ser i mørke.

 

Du får ved køb af BuzzClip følgende:

  • BuzzClip enhed
  • Micro USB kabel
  • Strømforsyning
  • Halsrem
  • Hurtig Start Guide (Engelsk)