BrailleNote Touch 32

Notatapparat - BrailleNote Touch 32!

HMI-nr.: 102918

 

BrailleNote Touch 32 fra HumanWare!

 

Prøv den hos dit Kommunikationscenter eller Synscentral!

 

BrailleNote Touch er en revolutionerende enhed på markedet for notatapparater og byder på en alsidig og fleksibel enhed. Den kombinerer simplicitet og tilgængelighed som kræves af et regulært notatsapparat med alle de fordele du finder ved en moderne smartphone og tablet. Resultatet er effektivitet og et fremtidssikret notatapparat - velkommen til BrailleNote Touch!

 

BrailleNote Touch er verdens første Googlecertificeret notatapparat med en touchskærmsløsning, designet til og for blinde og svagsynede. Enheden overflade består af et stort touchområde og nedenunder befinder sig et punktdisplay på enten 18 eller 32 celler. Den har fire navigeringsknapper samt tre funktionsknapper på fronten. Tænd / Sluk knappen samt lydstyrke op og ned på venstre side. På højre side befinder sig en handlings knap. BrailleNote Touch er en tabletenhed der bygger på Android styresystemet og er derfor et notatapparat der giver dig fuld adgang til Googles Play Store appunivers.

 

Det store touchområde giver dig mulighed for at indskrive braille direkte på skærmen via en avanceret kalibreringsteknologi. Det gør at du kan indskrive stort set helt lydløst og meget diskret. Det er en fordel eksempelvis til mødet eller i skolen, hvor du ikke har brug for at forstyrre andre eller dig selv. Endvidere har du også masser af navigationsmuligheder direkte på skærmen.

Udover touchskærmen har du også et fysisk brailletastatur. Det fysiske tastatur er monteret direkte i tasken og vippes over touchskærmen hurtigt og nemt, og er akkurat som du kender det fra andre notatsapparater og punktdisplays, med 8 indskrivningstaster og mellemrumstast.

 

De danske talesynteser på enheden er Rasmus og Mette, men du kan hente mange flere talesynteser via Android universet. Noget af det helt unikke ved BrailleNote Touch er nemlig det bagvedliggende Android styresystem. KeySoft er HumanWares eget system der er blevet optimeret og moderniseret til at fungere som en integreret del af Android systemet. KeySoft tilbyder en række af specialapplikationer hvilket betyder at du præsenteres for en helt almindelig menu, akkurat som det kendes fra tidligere notatapparater, med forskellige funktionaliteter. Her kan genveje og førstebogstavs-navigering anvendes.

Derudover får du adgang til Googles Play Store hvor du kan hente tusindvis af tilgængelige Android applikationer. HumanWares BrailleNote Touch kombinerer derfor simplicitet med tilgængelighed, hurtig navigering og lethed i et samlet interface, i fremtidens notatapparat. Det giver en helt unik løsning for dig som studerende eller dig som ansat i en virksomhed, såvel som moderne fritidsbrugere af notatsapparater.

 

Den velkendte KNFB Reader applikation til læsning og redigering af trykt tekst er indbygget i BrailleNote Touch allerede fra modtagelsen!

 

BrailleNote Touch Klasseværelset 2

 

... til den studerende:

Det 7" store område i touchskærmen giver din underviser eller assistent mulighed for at følge med direkte, eller endda selv bruge enheden som en tablet. Visuelt præsenteres KeySoft i et nemt tilgængeligt miljø for både dig som bruger og for din underviser. Du lærer indskrivning af braille via brailletastaturet og i dit eget tempo overgangen til indskrivning via touch. Oprette og redigering af dokumenter bliver også til en leg med BrailleNote Touch som understøtter blandt andre .doc og .docx format. Og så kan du samarbejde med dine studiekammerater i Google Docs eller afspille sjove YouTube videoer som vises på skærmen!

... til den ansatte:

Synkronisering med Exchange? Tjek. Synkronisering af kalender, kontakter? Tjek. Fri adgang til dine dokumenter med DropBox og kommunikation via Skype? Tjek. Adgang til de sociale medier med Facebook og Twitter? Tjek. Dokumenter fra Google Drive? Tjek.

... til alle:

Nyd fordelene ved BrailleNote Touch og alle dens funktioner. Dine daglige gøremål bliver udført i et nemt og simpelt miljø og du får en alsidig enhed der sørger for at du får samlet det hele et sted. Du får muligheden for at arbejde hurtigt og effektivt med de særligt indrettede applikationer og kan gøre brug af de tusindvis af såkaldte mainstream applikationer til blandt andet kommunikation med familie, venner, kollegaer, undervisere og mange andre!

 

BrailleNote Touch understøtter eksterne QWERTY tastaturer. Det betyder at du nemt kan tilslutte enten et Bluetooth eller et USB tastatur til dine enhed og derved gøre brug af et fuldt tastatur, hvad enten du skriver e-mails eller øver dig.

 

Brugervejledning til BrailleNote Touch er indbygget i enheden og kan frembringes når du ønsker det. Den er også at finde til download her på siden.

 

BrailleNote Touch har indbygget batteri til cirka 12 timers brug. Enheden kan også bruges som et almindelige punktdisplay ved forbindelse til mobiltelefon eller computer.

 

Husk at tilkøbe BrailleNote Touch Lædertaske for ekstra god beskyttelse!

 

Tekniske specifikationer:

BrailleNote Touchs fysiske størrelse er 244 x 162 x 26 millimeter og den vejer kun 900 gram. Enheden har et udskifteligt Li-Polymer 5100 mAh batteri, indbygget mikrofon, stereo højttalere, BlueTooth 4.0, GPS, WiFi 802.11 b/g/n, 8 MP kamera med LED belysning. Indbygget kortlæser, HDMI (til projektor eller TV) og USB port og tilslutning for hovedtelefon samt line-ud. Du får 32 GB intern hukommelse som kan opgraderes til 128 GB - besøg dette link. Operativsystemet optager cirka 4,8 GB. Et 4 GB eksternt SD kort medfølger - kan erstattes med op til 256 GB (formater som FAT32). Dansk forkortelse med Liblouis. For flere tekniske specifikationer, se venligst linket her eller brugervejledningen.

 

Du får ved køb af BrailleNote Touch 32 følgende:

  • BrailleNote Touch 32
  • Hurtig Start Guide
  • Kommandooversigt
  • Bæretaske med indbygget braille tastatur
  • Skulderrem
  • Hovedtelefoner
  • 4 GB SD Kort
  • USB Strømforsyning
  • Micro USB Kabel
  • Pudseklud