OrCam MyReader 2.0

Læsekamera til synshandicappede!

HMI-nr.: 109658

 

Pris inkl. moms: 33.156,25 kr.

 

Vi er stolte af nu at kunne præsentere OrCam 2.0! Værsgo', endnu stærkere og endnu mere frihed!

 

Velkommen til OrCam 2.0 - er du klar til den næste udgave af den revolutionerende OrCam?

 

Dette er OrCam MyReader 2.0. Er du ikke helt sikker på hvad OrCam er for en størrelse, så start med at læse vores Præsentation af OrCam. Der kan du læse alt om, hvad OrCam er.

 

OrCam 2.0 er ganske speciel. Har du nogensinde stået med en trykt tekst foran dig som du gerne ville læse? Har du skulle tage din smartphone op ad lommen, finde en computer, eller spørge en omkring dig før at det kunne lade sig gøre at finde ud af, hvad teksten bestod af? Hvis ja, så ville OrCam have været perfekt i den situation. OrCam, som er et lille, diskret kamera der er placeret på siden af et brillestel, ville hurtigt og elegant og på din kommando kunne have læst teksten for dig. Uden videre. Med det samme.

 

Lad os starte med det fysiske

OrCam 2.0 består af en kameraenhed som er på størrelse med en engangslighter. Den måler 7,62 x 2,11 x 1,50 centimeter og vejer utrolige 28 gram - og det er endda når den medfølgende halsrem er monteret! Ude i den ene ende sidder et kamera, som peger fremad. Over og under kameraet sidder to LED lys, som automatisk tænder når der er brug for dem. Fra kameraet og hen på den ene langside sidder der en indbygget mikrofon efterfulgt af to magneter, som sikre fastholdelsen på et brillestel. Længere bagud sidder Tænd / Sluk tasten efterfulgt af den indbyggede højttaler. Bagerst sidder port til micro USB opladning samt et anker til halsremmen. Ja, det er rigtigt - der er ingen ledning, ingen ekstern computerenhed. Dette er OrCam 2.0.

 

Hvad kan OrCam 2.0 så?

OrCam gør din dagligdag nemmere. Skabt til blinde, svagtseende og ordblinde, gør den dig i stand til at læse trykt tekst foran dig - og det er ved blot at pege med din finger!

OrCam er baseret på den nyeste computerteknologi og benytter en form for kunstig intelligens.

 

OrCam er utrolig nemt at bruge og du lærer hurtigt at benytte de forskellige kommandoer, alt efter hvad du ønsker.

 

Med OrCam MyReader 2.0 kan du læse trykt eller digital tekst. Læs fra avis, bøger, menukort, skilte, produktmærkater, sågar computer- og smartphoneskærme.

Med OrCam MyEye 2.0 udvider din verden sig med ansigtsgenkendelse og produktgenkendelse. Ikke nok med det kan du med OrCam MyEye 2.0 også identificere pengesedler, du har farvegenkendelse lige ved hånden og OrCam MyEye 2.0 kan fortælle dig det aktuelle klokkeslæt og dato.

 

OrCam 2.0 har ydermere indbygget Bluetooth teknologi. Det betyder at du trådløst kan tilslutte eksterne højttalere eller hovedtelefoner.

 

OrCam 2.0

 

OrCam 1.5 vs. OrCam 2.0

OrCam version 2.0 er storebror til version 1.5. De to versioner kan tæt på det samme, og er alligevel så forskellige. OrCam 2.0 adskiller sig ved:

 • At være fysisk meget mindre og derved give dig mere frihed. OrCam 2.0 består nemlig kun af kameraenheden.
 • OrCam 2.0 har to LED lys som automatisk tænder når der er brug for det.
 • OrCam 2.0 har ingen fysiske taster, ud over en Tænd / Sluk tast. Det betyder at OrCam 2.0 gør brug af touch.
 • OrCam MyEye 2.0 har langt mere avancerede ansigts- og produktgenkendelse.
For nogen kan OrCam version 1.5 være et bedre valg. Det er det når:
 • Der er brug for fysiske taster til håndtering af OrCam enheden og dens menu system.
 • OrCam 1.5 har længere batterilevetid - forvent omkring 4,5 timer, hvor OrCam 2.0 har en forventet batterilevetid på 2,5 time.
 • OrCam 1.5 kan være nemmere at finde. Ja, det er lidt nemmere at finde en lille Computerenhed med en ledning til en kameraenhed, end blot en løs kameraenhed.

 

Yderligere information:

Dette er OrCam MyReader 2.0. OrCam MyReader hjælper dig med læsning af trykt tekst, når du har brug for det. Med OrCam 2.0 har du 2,5 timers kontinuerlig brug. Fra 0 til 100 procent tager kun 40 minutter. Du kan tilslutte en powerbank og oplade løbende. Software opdateringer installeres via et trådløst netværk.

 

Du får ved køb af OrCam MyReader 2.0 følgende:

 • OrCam MyReader 2.0
 • Brillestel med magnetsæt monteret
 • Brugervejledning
 • Monteringskit
 • Halsrem
 • Strømforsyning
 • Micro USB kabel
 • Opbevaringsetui