OrCam MyEye 1.5

Læsning, ansigts- og produktgenkendelse. MyEye ændrer din hverdag!

HMI-nr.: 105443

 

Pris inkl. moms: 37.450 kr.


FORUDBESTIL NU!      Ring til os og reservér et par.


Er det første gang du læser eller hører om OrCam? Vi anbefaler at du gennemgår vores egen artikel om OrCam via dette link først!

 

OrCam

OrCam MyEye er et lille kamera du kan sætte på siden af hvilket som helst brillestel. Produktet er designet til blinde og svagtseende.

 

Læsning

Du vil være i stand til at få læst næsten alt op, uanset hvor du er. Det kan være alt fra busskilte, menukort, breve, vejskilte eller sms'er på din telefon.

 

OrCam kan læse nært, fjernt, stort og småt. En fantastisk kamerateknologi gør dig uafhængig og giver dig hverdagen igen. Nu har du muligheden for at læse tekster når du har lyst, uanset hvor du er uden at skulle tænke på app's via din mobil og andre løsninger.

 

Diskret teknologi

OrCam er diskret og folk omkring lægger ikke mærke til at du får tingene læst op.

Den sender lyden ind via en lille højttaler der peger mod dit øre, så du stadig har ørerne fri til orientering i, som eksempel, trafikken.

Der er naturligvis også mulighed for at koble et par gode hovedtelefoner til, så du mageligt kan sidde i din yndlingsstol og få læst din yndlingsbog.

 

Ansigtsgenkendelse

OrCam MyEye er udstyret med ansigtsgenkendelse. Med muligheden for at genkende folks ansigter, er det ikke længere nødvendigt at spørge hvem du taler med. På afstand får du af vide hvem der kommer eller hvem du sidder overfor i et møde. Det kræver blot at folk bliver genkendt første gang, så husker OrCam alle i din familie, dine venner og kollegaer.

 

Produktgenkendelse

Den er også udstyret med produktgenkendelse. Her har du mulighed for at lagre op til 150 produkter som siden hen vil blive genkendt når du holder det op foran kameraet. Det kan være dine forskellige dankort, så den siger 'Grundkonto' ved et dankort og 'Fælleskonto' ved et andet dankort. Ligeledes pengesedler kan genkendes så man altid betaler med den rigtige seddel.

 

Levering

Du betaler ikke for leveringsomkostninger ved bestilling af OrCam. Du vil blive kontaktet af en af vores certificerede OrCam Trainers™ med henbilk på at aftale tidspunkt for introduktion og undervisning hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller andet sted.

 

Fysisk beskrivelse

OrCam består i sig selv af to dele - den ene del er en computerenhed. Computerenheden er en lille lommecomputer som har en fysisk størrelse på 130 x 53 x 22 millimeter og som vejer 163 gram. Altså kan den med den størrelse sammenlignes med en tyk smartphone. Computerenheden ligger rigtig fint i hånden, men er beregnet til at befinde sig enten i lommen eller clipset på tøjet via den medfølgende bælteclips. Computerenheden har i alt tre knapper: Tænd / Sluk knap, en vippeknap til Lydstyrke Op / Ned samt en Trigger knap som bruges til at udføre en handling. Trigger knappen med en af Lydstyrke knapperne sender dig også til menuen på OrCam enheden. Udover knapper befinder der sig også to porte i computerenheden - en port til strømforsyningen og en port til hovedtelefoner (JACK 3,5). Computerenheden har et indbygget batteri med 4,5 times batterilevetid. Batteriet kan lades op via USB til en computer eller den medfølgende strømforsyning på 4 timer.

Fra computerenheden går der et 80 centimeter langt kabel op til den anden enhed. Den anden enhed er et lille kamera med en højttaler, og det absolut det mest spændende. Denne del af OrCam, for enden af kablet, vejer kun 31 gram og placeres på enten højre eller venstre side af dit brillestel - der medfølger et monteringssæt som gør at OrCam passer på stort set alle standard brillestel, og to ekstra sæt så du hurtigt og nemt kan skifte mellem brillestel. Selve kameraet klikker fast på monteringssættet ved brug af magnet hvilket gør det hurtigt og nemt at sætte kameraet op på stellet og klar til brug. Det er underordnet om du bruger briller i dag - vores eget OrCam demoprodukt er monteret på et brillestel helt uden glas.

Hele produktet består altså af et kamera og en lille højttaler som går langs stellet og ned foran dit øre. Når det hele er monteret korrekt, har du computerenheden siddende fastmonteret i bæltet eller i lommen og kameraet (som er et 8 megapixel kamera med autofokus) monteret på brillestellet pegende fremad i din synsretning.

 

Du får ved køb af OrCam MyReader følgende:

  • OrCam computerenhed
  • OrCam Kameraenhed
  • Monteringsudstyr
  • Opbevaringspose
  • Strømforsyning og rejseadaptor
  • Brugervejledning
  • Hovedtelefoner
  • Bælteclips
  • Renseklud
  • Værdibeviser