Computerpakke

Hej!

Velkommen til vores nye computerpakke funktion. Her kan du sammensætte din egen computer med software, helt som du ønsker det. Pris er vejledende hvilket er årsag til at du efter sammensætningen udfylder informationerne og indhenter et tilbud. Vi sender dig inden for 48 timer (i hverdage) et nøjagtigt tilbud indeholdende de elementer du har valgt. Tilbud og forespørgsel herfor er ikke bindende. Priser angivet ud fra produkterne er eksklusiv moms. Beløbet præsenteres inklusiv moms til sidst.

 

Godt at vide: Det første valg du stilles over for er valg af computer. Du kan vælge mellem stationære og bærbare computere, herunder to forskellige kategorier. Computer til Hjemmet og Studiet er ikke så kraftige som Kontoret og Kraftig, og derved også billigere.Vi giver også mulighed for at du selv sørger for computeren. Du kan derfor vælge installation i hjemmet eller hos os i Rødovre.

Da vi altid ser på valget af software før vi udvælger selve computeren har vi ikke skrevet specifikke computere på listen. Såfremt du har et helt specifikt ønske til en computer kan dette noteres i kommentar feltet nederst på siden.

Efterfølgende skal du tage stilling til blandt andet fortrukne Styresystem, skærm størrelse eller tilvalg, software og lignende.

 

Til sidst i formularen har du mulighed for at tilknytte en kommentar hvis du skulle have specifikke ønsker eller har information vi muligvis skal bruge. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

 

God fornøjelse

Total ekskl. moms 0,00 kr
Moms udgør 0,00 kr
Total inkl. moms 0,00 kr