RUBY 7 HD

HMI-nr.: 101739 - Elektronisk lup med en 7" stor skærm!

Pris inkl. moms: 8.687,50 kr

Tilsvarende produkter

RUBY XL HD

HMI-nr.: 79530 - Elektronisk lup 5" HD

RUBY HD

HMI-nr.: 82641 - Elektronisk lup 4,3" HD

HMI-nr.: 101739


NYHED!

Den helt nye RUBY 7 HD giver dig krystalklar, håndholdt HD forstørrelse.

 

RUBY 7 HD er en ganske unik håndholdt forstørrelseslup. Den består hovedsageligt af en 7" stor LCD skærm i midten. På venstre side finder man tre knapper - Tænd/Sluk knappen og to knapper til styring af de i alt 20 forskellige kontraster. På højre side finder man fire knapper - Frys billede, to knapper til styring af forstørrelsen og en utrolig enkel navigeringsknap. Øverst er det unikke Freedom Scientific udviklede PivotCam™ placeret og ude på kanten i venstre side sidder port til strømforsyning, HDMI samt USB. På bagsiden er den indbyggede læsestander placeret.

 

Den 7" tommer store skærm bringer selv de fineste detaljer frem. Du kan forstørre materialer op til 24 gange - Bøger, fotografier, aviser, medicin, etiketter og meget mere.

 

Freedom Scientific har udviklet en kamerateknik der hedder PivotCam™. Det betyder at kameraet kan drejes efter behov. Hele fem forskellige positioner er defineret, herunder læseposition og distanceposition. Du kan endda også dreje kameraet helt rundt så du kan se sig selv!

 

Med RUBY 7 HD har du forstørrelse lige ved hånden! Enheden er let og fylder ikke meget. Den tilbyder helt op til 20 forskellige kontraster så du altid kan vælge den der passer dig aller bedst. Den er ligesom de andre RUBY enheder fra Freedom Scientific designet til komfort og brugervenlighed. Og så er den mindst ligeså nem at lære som de andre! Frys billede funktion klares også med et enkelt tryk på knappen. Efterfølgende kan du navigere i billedet for at se nærmere på detaljerne.

 

Med den indbyggede læsestand som giver den rette vinkel er du altid sikker på at have den rette distance til den tekst du læser. Herfra styres forstørrelsen og kontrasten nemt. Den glider ubesværet over det dokumenter du læser. Et antal LED lamper sørger for at du har lys nok hvad end du læser tekst eller ser på objekter. Enheden og LED lamperne tænder endda selv når du skal i aktion!

 

RUBY 7 HD har indbygget HDMI port. Det betyder at du kan koble den til en hvilken som helst skærm med HDMI indgang, eksempelvis et HDTV eller en anden ekstern skærm.

Ydermere kan du gemme helt op til 105 billeder direkte på enheden! Disse kan endda også overføres til din computer via den indbyggede USB port.

 

RUBY 7 HD er til dig der har brug for forstørrelse på farten, hvad end det er hjemme i huset, på arbejdet eller i skolen. Det indbyggede batteri sørger for at du har hele 4 timer til rådighed. De farvede og taktile knapper gør RUBY 7 HD til den mest brugervenlige men funktionsrige elektroniske lup på markedet.

 

Bemærk venligst: Dansk brugervejledning kan downloades her fra siden.

 

Tekniske specifikationer:

RUBY 7 HD har en 7" widescreen (16:9) LCD skærm (178 millimeter). Du kan forstørre objekter fra 2x til 24x med den kontinuerlige zoom, hvilket giver dig et råderum op til 4,5 meter. Enheden vejer kun 510 gram og måler 211 x 147 x 25,4 millimeter. Beregn cirka 3 timer til en fuld opladning på det indbyggede Li-ion batteri. I alt kan aktiveres 20 forskellige kontraster (se brugervejledningen). Den har 115 MB ledig hukommelse. Kameraet er et 5 MP HD kamera med autofokus og en billedopløsning på 800 x 480 pixels og viser 24-bit.

 

Du får ved køb af RUBY 7 HD følgende:

  • RUBY 7 HD
  • Strømforsyning
  • Micro USB kabel
  • HDMI kabel
  • Microfiber klud
  • Brugervejledning (Engelsk)
  • Transporttaske