Exploré 5

Superskarp elektronisk, håndholdt lup fra HumanWare Inc.

Pris inkl. moms: 6.250,00 kr

Tilsvarende produkter

Exploré 8

Superskarp elektronisk, håndholdt lup fra HumanWare Inc. - med 8 tommer stor touchskærm!

HMI-nr.: 109824

 

Dette er Exploré 5! En del af HumanWare Inc. succesfulde serie af elektroniske lupper. Med Exploré 5 er du sikret god kvalitet, simpel og brugervenlig forstørrelsesenhed med alle de funktioner som du kender. Exploré 5 er ikke blot endnu en elektronisk lup - den er det manglende led. Lad os præsentere dig for den:

 

Med en skarp billedkvalitet på den 5 tommer store LCD skærm mangler der ingen detaljer. Med Exploré 5 er du sikret en helt igennem brugervenlig oplevelse, simple funktioner og en hurtig elektronisk lup som du nemt har med dig. Exploré Serien er udviklet af fagpersoner hos HumanWare Inc. som selv har behovet for en elektronisk, håndholdt lup. Du er derfor sikker på at få et godt hjælpemiddel.

 

Exploré 5 har som nævnt en 5 tommer stor skærm placeret på fronten. Til venstre for skærmen sidder Kontrast tasten. Til højre for skærmen sidder der tre taster - Zoom Ind, Zoom Ud og Frys billed. På toppen, til højre, sidder Tænd / Sluk tasten. På venstre kant øverst befinder porten til micro USB sig, og lige modsat, i højre side, befinder mini HDMI porten sig. Bagpå sidder kameraet sammen med LED belysning.

 

Exploré 5 kan du benytte i mange situationer. Når du ønsker at læse menukortet, opskrifter der hjemme, breve du har modtaget, postkort, boner fra supermarkedet, hyldeforkanterne nede i supermarkedet - du kan finde tasterne på din telefon eller fjernbetjening, du aflæser visitkort, telefonnumre i kalenderen, følgesedler fra virksomheder... kort skrevet - al slags tekst som du oplever i din hverdag.

 

Når du læser trykt tekst med din Exploré enhed har du 17 kontraster at vælge i mellem. Når du ser på familiebilleder, objekter eller lignende, hvor du ønsker de rigtige farver, vælger du blot den rette Farvekontrast. Det er nemt og enkelt.

 

Exploré 5 giver dig op til hele 22x forstørrelse. Og med muligheden for at tilslutte din enhed til en ekstern skærm via HDMI er du også sikret på skærmstørrelsen. Exploré 5 har selvfølgelig autofokus så billedet altid står skarpt.

 

Exploré 5 er også udstyret med et håndtag som også fungerer som en indbygget læsestand. Folder du håndtaget ud er den nem at holde op foran tekst eller objekter som du ønsker at se på. Vinkler du håndtaget omkring 45 grader fremad, så fungerer det som en læsestand. Smart!

 

Tekniske specifikationer:

Exploré 5 måler 139,4 x 89 x 21,3 millimeter og har en vægt på kun 228 gram! Med Exploré 5 har du forstørrelse fra 2x til 22x, på en 5 tommer HD WVGA (800 x 480) LCD skærm. Kameraet er et 5 megapixel OmniVision Sensor. Det indbyggede batteri er et Li-Polymer batteri på 2800 mAh - det giver lige omkring 3,5 times kontinuerligt brug. Exploré 5 er udstyret med to porte - en micro USB port og en mini HDMI port. Den indbyggede hukommelse giver dig mulighed for at gemme op til 1000 billeder, som du let kan overføre til din computer.

 

Ved køb af Exploré 5 får du følgende:

  • Exploré 5 Elektronisk lup
  • Beskyttelsesetui
  • Microfiber klud
  • USB Strømforsyning
  • Micro USB kabel
  • Håndledsrem
  • Brugervejledning (Engelsk)
  • Garantibevis