ONYX XL HD 22"

HMI-nr.: 86884 - Transportabelt HD CCTV med 22" skærm.

Pris inkl. moms: 18.125,00 kr

Tilsvarende produkter

ONYX XL HD 20"

HMI-nr.: 86883 - Transportabelt HD CCTV med 20" skærm.

ONYX XL HD 24"

HMI-nr.: 86885 - Transportabelt HD CCTV med 24" skærm.

HMI-nr.: 86884

 

ONYX XL HD er et transportabelt CCTV. Med ONYX XL HD har du derfor fri adgang til forstørrelse og kontrast hvorend du er. Med den medfølgende ONYX Rullekuffert kan ONYX XL HD pakkes ned og tages med hjem til familien, til studiet eller mødet på din arbejdsplads.

ONYX XL HD er genial til dig der har brug for forstørrelse flere steder end blot der hjemme eller på arbejdet. Da enheden kun vejer 6,7 kilogram og leveres i rullekuffert kan du nemt transportere den rundt med dig. Den leverer forstørrelse helt op til 118x og med auto fokus behøver du ikke koncentrere dig om skarpheden. ONYX XL HD giver et perfekt billede i HD kvalitet, og farver står flot. Du har tilmed hele 33 forskellige kontraster at vælge i mellem!

 

ONYX XL HD har en masse gode funktioner, for eksempel kan nævnes: Individuelle indstillinger for om du læser et dokument, bruger enheden som spejl eller ser på distancen, for eksempel på en tavle. Læselinjer og læsemasker for mere komfortabel læsning. Frys billede funktion og mulighed for at rotere billedet 90 grader.

 

Du styrer ONYX XL HD via den medfølgende fjernbetjening. Her har du adgang til alle funktioner trådløst og med fine og store taktile knapper. Et medfølgende anker kan benyttes til at sørge for fjernbetjeningen ikke forsvinder.

 

Enheden har hele 41,6 centimeter arbejdsplads under kameraet. Det giver dig frirum til at arbejde med tekst, håndarbejde eller familiebillederne. Kameraet kan drejes hvorhen du skulle ønske, i tre forskellige retninger.

 

Med X/Y Læsepladen har du mulighed for at arbejde med større elementer, såsom aviser og lignende. X/Y Læsepladen medfølger ikke, men kan bestilles ved at trykke her.

 

Fremhævede punkter:

  • Masser af arbejdsplads under kameraet
  • Mange forskellige kontraster til forskellige behov
  • Transportabel med stor skærm