ONYX XL HD 24"

HMI-nr.: 86885 - Transportabelt HD CCTV med 24" skærm.

Pris inkl. moms: 20.750,00 kr

Tilsvarende produkter

ONYX XL HD 20"

HMI-nr.: 86883 - Transportabelt HD CCTV med 20" skærm.

ONYX XL HD 22"

HMI-nr.: 86884 - Transportabelt HD CCTV med 22" skærm.

HMI-nr.: 86885

 

ONYX XL HD er et transportabelt CCTV. Med ONYX XL HD har du gode muligheder for at tage din forstørrelse med rundt, blandt andet hjemmet eller frem og tilbage fra sommerhuset.

ONYX XL HD er genial til dig der har brug for forstørrelse flere steder end blot der hjemme eller på arbejdet. Da enheden kun vejer 7,3 kilogram kan du have den med dig hvis du ønsker det. Den leverer forstørrelse helt op til 131x og med auto fokus behøver du ikke koncentrere dig om skarpheden. ONYX XL HD giver et perfekt billede i HD kvalitet, og farver står flot. Du har tilmed hele 33 forskellige kontraster at vælge i mellem!

 

Bemærk venligst: Denne 24" ONYX XL HD leveres ikke med en rullekuffert og det er ej heller muligt at tilkøbe sådan en.

 

ONYX XL HD har en masse gode funktioner, for eksempel kan nævnes: Individuelle indstillinger for om du læser et dokument, bruger enheden som spejl eller ser på distancen, for eksempel på en tavle. Læselinjer og læsemasker for mere komfortabel læsning. Frys billede funktion og mulighed for at rotere billedet 90 grader.

 

Du styrer ONYX XL HD via den medfølgende fjernbetjening. Her har du adgang til alle funktioner trådløst og med fine og store taktile knapper. Et medfølgende anker kan benyttes til at sørge for fjernbetjeningen ikke forsvinder.

 

Enheden har hele 41,6 centimeter arbejdsplads under kameraet. Det giver dig frirum til at arbejde med tekst, håndarbejde eller familiebillederne. Kameraet kan drejes hvorhen du skulle ønske, i tre forskellige retninger.

 

Med X/Y Læsepladen har du mulighed for at arbejde med større elementer, såsom aviser og lignende. X/Y Læsepladen medfølger ikke, men kan bestilles ved at trykke her.

 

Fremhævede punkter:

  • Masser af arbejdsplads under kameraet
  • Mange forskellige kontraster til forskellige behov
  • En stor 24" skærm