Er det dig?

Instrulog A/S skal tilføje en kollega i efteråret 2021 

 

Om os – Vi leverer tekniske løsninger til blinde og svagsynede til landets kommuner samt private borgere. Læs mere her: instrulog.dk 

Vi stikker en føler ud nu, men vi er som sagt i god tid da vi først har en stilling ledig i efteråret. Skal det være dig? 

Jobbeskrivelse: Meget af det hele.  

Vi er et lille firma som har mange forskellige bolde i luften. Du vil møde en alsidig hverdag som handler om at formidle og sælge synshjælpemidler fra vores kontor i Rødovre og ude i hele Danmark. Vores primære kunder er det fagprofessionelle segment inden for syn og dysleksi. 

Er du teknisk nysgerrig og har forståelse for IT, er udadvendt, tålmodig og god til mennesker, får du en høj grad af fleksibilitet sammen med os. 

Stillingen kræver et positivt, åbent sind.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads og hverdag, hvor meget af tiden kan sammensættes af dig selv, dine idéer og ønsker for hvordan du vil kunne gøre en forskel i en lille dynamisk virksomhed. 

Du må gerne have en baggrund som eksempelvis Ergoterapeut, Synskonsulent eller Mobilityinstruktør, men det er på ingen måde et krav. Vi har brug for at du er selvstændig og idérig, klar på nye udfordringer og i stand til drive din egen arbejdsdag på en konstruktiv måde. 

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til hej@instrulog.dk. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Instrulog A/S

Instrulog Logo bestående af i og l skrevet i punkt efterfulgt af teksten Instrulog A/S.