Download

Download diverse software programmer, demo versioner, brugervejledninger og lignende. Bemærk venligst: Anvendelse af produkter som er udgået hos producenten (eksempelvis Microsoft Office 2003) med JAWS samt andre kompenserende tilgængelighedsprogrammer kan ikke forventes at fortsætte med at virke fuldt ud. Understøttelse af disse produkter sker kun på basis af det udviklingsniveau der var da produktet udgik fra producenten. Derfor vil visse funktioner med tiden holde op med at virke når eksempelvis Windows opdateres. Dette forhold er der desværre ikke noget at gøre ved idet udviklingskræfterne fokuseres på at understøtte aktuelle produkter og versioner, herunder Windows 10 og nyere Office versioner.
JAWS
Download de seneste tre versioner af JAWS herunder. Har du ikke en licens til JAWS skærmlæser vil programmet køre i en 40 minutters fuld demolicens. Bemærk venligst forskellen på 32- og 64-bit.
ZoomText
Download ZoomText fra Ai Squared. Har du ikke en licens til ZoomText vil programmet køre i en 40 minutters fuld demolicens.
Opdateringer
Download opdateringer til diverse afspillere